Mennyibe kerül?

Ha cserépkályhája tervezése, építése során nem a legolcsóbb, hanem a legjobb műszaki megoldásokat választaná, akkor jó helyen jár! Ha nem "helyettesítő termékekből", hanem a legkiválóbb anyagokból szeretné elkészíttetni kandallóját, akkor ne keressen tovább!

Mennyibe kerül az általam épített, itthon megszokottnál műszaki, esztétikai és funkcionális szempontból is jóval magasabb szintű, sokoldalúbb és tartósabb kályha?
Kétségkívül többe, mint egy átlagos, vagy netán rossz kályha.
Kályháim előre garantálhatóan optimális módon, nagyon magas hatásfokkal, környezetbarát módon, és kevés időráfordítással üzemeltethetők. Élettartamuk rendkívül hosszú, akár a tulajdonosukat egész életen át újjáépítés (átrakás) nélkül szolgálják. Így az olcsó és biztos fűtési lehetőség, az újjáépítés szükségtelensége miatt áruk biztosan megtérül.
Ha kíváncsi rá, hogy miben nyújtanak többet az általam épített kályhák egy átlagos kályhánál, kattintson ide…
Ha valóban tökéletes, kompromisszummentes kályhát szeretne, kérjen tőlem személyes konzultáció során kialakított árajánlatot!
Várom megtisztelő megkeresését, majd felkérését kályhája vagy kandallója megépítésére! A legkorszerűbb számítógépes eszözökkel végzett tervezés és méretezés után kizárólag a legjobb minőségű anyagokból, a legnagyobb gondossággal és precizitással építem meg az Ön kályháját, hogy az valóban sok-sok élvezetet nyújtson Önnek!

Az építést megelőző kályha tervezési munkadíjaim.

Kérem ne dőljön be az elsőre kedvezőnek tűnő, irreálisan alacsony árajánlatoknak! Hiszen nincs drágább befektetés, mintha az olcsó kályhát vagy kandallót pár kellemetlen próbálkozás után soha többé nem használja, és a továbbiakban nap mint nap a hibás döntésére emlékezteti a nappalija közepén.