A Kályha

„Egy kályha tűz nélkül nem mondhat többet, mint amennyit az ember fény nélkül láthat.
Adj neki tüzet, és dalolni, mesélni kezd. Viszonzásul megadja neked mindazt az együttérzést, amire vágysz.”
- Marie Louise de la Ramée

A cserépkályha egy több évszázados múltra visszatekintő, igazi kézműves termék. Ugyan folyamatosan változik, fejlődik, alkotója mind a mai napig a helyszínen, rengeteg kézimunkával és szeretettel kell megalkossa.A kályha

A jó kályha egyedülálló módon ötvözi a hatékony, környezetbarát, egészséges fűtést, a lakás meghatározó belsőépítészeti díszével. A jó kályha 80-90 százalékos hatásfokkal alakítja a fában tárolt napenergiát egészséges, sőt gyógyító infrasugárzássá, és juttatja el a Ház lakóinak szívéig-lelkéig. A jó kályha üzemeltetésére legfeljebb napi öt percet kell fordítani, de tulajdonosa még ezt is örömmel teszi. Sőt, mint a Ház melegséget sugárzó szentélye – nap mint nap összehozza a Családot a mellette eltöltött, testi-lelki feltöltődést nyújtó mélázgató együttlétre.

Van-e más fűtési mód, ami képes erre? És van-e más fűtési mód, amely képes közműszolgáltatásoktól függetlenül, akár huzamosabb áramkimaradás vagy a külföldről jövő gázvezetékek elzárása esetén is zavartalanul és hatékonyan biztosítani a Ház melegét? És mindezt elérhető beruházással?

Ha új ház építését vagy teljes felújítását tervezi, esetleg passzívház építése mellett dönt, még idejében jussanak eszébe a fentiek, hogyan változtathatja meg Családja életét az új Házban egy kályha. Olvassa el írásomat arról, hogy miért a passzívházban tud a kályha a leginkább kiteljesedni!

Ha részletesen kíváncsi a kályhák további előnyeire, kattintson ide…

Ha kíváncsi rá, hogy miben nyújtanak még ennél is többet az általunk épített kályhák, kattintson ide…

További érdekes kérdések és válaszok a cserépkályhákkal kapcsolatban...