PAOSZ - Passzívház Magyarország

A Hafnertec az egyébként is élenjáró osztrák cserépkályha-ipar egyik leginnovatívabb gyártója.

A Hafnertec gyártja az ezeddig egyedülálló, teljesen automatikus, teljes ház fűtésére és használati melegvíz előállításra alkalmas központifűtéses cserépkályha rendszert.

Az automatikus cserépkályha tűztere tűzifával manuálisan, illetve pellettel automatikusan is üzemel. Az intelligens vezérlés a felszabaduló hőmennyiséget automatikusan irányítja az igényeknek megfelelő arányban a rendszerpufferbe, vagy a cserépkályha felületére. Amennyiben nincs kedvünk fával begyújtani, vagy nem tartózkodunk otthon, úgy az elektronika a külső és belső hőmérsékletérzékelők, a rendszerpuffer egyes rétegeinek hőmérséklete, a napkollektor állapota, és a jelen és jövőbeni hőmérséklet-, és melegvíz-igények ismeretében automatikusan feltölti a tűzteret 8 kg pellettel a pellettárolóból, majd begyújt és feltölti energiával a tárolót

A használati melegvizet egy frissvizes HMV modul szolgáltatja, mely a rendszerpuffer teljes kimerüléséig képes gyorsan előállítani higiénikus melegvizet 25l/p teljesítménnyel, állandó vízhőmérséklet mellett.

Ugyancsak a rendszer része az Actifloor, gyors reagálású padló és falfűtés rendszer, mely 15 perc alatt eléri az üzemi hőmérsékletét, így értékes energiát takarít meg.

Mivel a cserépkályha melegét a vizen keresztüla a tárolóba továbbító hőcserélő a cserépkályhán kívül helyezkedik el, a rendszer teljesen biztonságos. Áramszünet esetén hagyományos cserépkályhaként továbbra is használható tűzifával, sőt a begyújtás perceinek kivételével a pellettel való tűzelés sem igényel elektromos energiát.

Tudjon meg többet a Hafnertec automatikus, cserépkályha-központifűtés rendszeréről a német nyelvű katalógusból .
Tudjon meg többet az Actifloor energiatakarékos, gyors padlófűtés rendszeréről a német nyelvű katalógusból
Tudjon meg többet az Actifloor energiatakarékos, gyors padlófűtés rendszeréről a angol nyelvű katalógusból .

Ugyancsak innovatív termék a Hafnertec automatikus cserépkályha ajtó, mely a hagyományos cserépkályhákba építhető utólag, ezzel automatizálva a kályha égéslevegő vezérlését, valamint az égés végeztével az ajtó zárását.

Tudjon meg többet a Hafnertec automatikus cserépkályha-ajtóról német nyelvű katalógusból .

A Hafnertec cég kiváló minőségű építőanyagokat is gyárt, melyeket nap mint nap használunk munkánk során a cserépkályha, kandalló és hőtárolós kandalló építésben.
Természetesen ezeket az anyagokat is forgalmazzuk webáruházunkon keresztül .